פסטיבל התמר- הומאז' לרפאלו

לפני כמה חודשים העליתי את המתכון הזה

סניקרס בלי רגשות אשם

והתגובות היו וואו.

אז ניצלתי את פסח לעשות לו שדרוג

אין שחיתות שאני אוהבת יותר מרפאלו. אתם יודעים מה זה לא? כדורי קוקוס ושוקלד לבן מושלמים שמגיעים באריזות קטנות מדי (ולכן אני חייבת לאכול 60 כדי להירגע).

בכלל, אין שילוב יותר מוצלח בעיניי משוקולד לבן-קוקוס- פיסטוק.

טוב.

אז את המתכון לשוקולד לבן ביתי, טבעוני, פרווה ובריא תמצאו פה: מתכון לשוקולד לבן.

תמרים בגרסת רפאלו:

10 תמרים מזן מג'הול מושלמים- להוציא את הגלעין.

שוקולד לבן מומס- מתכון פה.

חצי כוס קוקוס טחון.

רבע כוס פיסטוק קצוץ.

הכנה:

בקערה מכינים את המילוי: מערבבים חצי מהכמות של השוקולד הלבן, עם הקוקוס והפיסטוק.

ממלאים כל תמר בכפית מהמילוי.

את התמר הממולא זורקים לתוך הקערה עם השוקולד הלבן שנשאר ומצפים אותו בשוקולד לבן. מסדרים על מגש עם נייר אפייה ומקפיאים.

לאחר ההקפאה (לפחות שעתיים) ניתן לפזר פיסטוק קצוץ ופרחי ורדים (לא חובה).