שוקולד מריר מעיסת קקאו אמיתית.
2 כפות שמן קוקוס או חמאת קקאו מומסת.
2 כפות סילאן טהור.
מערבבים את כל החומרים בקערה וממיסים לקרם אחיד במיקרוגל במשך דקה וחצי.
את קרם השוקולד שופכים על תבנית עם נייר אפייה ומזיזים את התבנית עד שנוצרת שכבה דקה.
מפסרים מלח גס/שקדים/אגוזים או כל מה שליבכם חפץ ומקפיאים לשעתיים.
שוברים לחתיכות לא סימטריות ושומרים בהקפאה.
גרסה נוספת לפסטיבל התמר - תמרים בגרסאת סניקרס:
כוס של קרם השוקולד שהכנתם למעלה (לפני הקפאה).
10 תמרי מג'הול מושלמים – תוציאו את הגלעין.
2 כפות חמאת בוטנים אמיתית.
1 כף חמאת אגוזי קשיו.
רבע כוס רצועות קוקוס (לקצוץ בסכין).
מערבבים את חמאת הבוטנים, חמאת הקשיו והקוקוס.
ממלאים כל תמר בכפית מהמלית שנוצרה.
טובלים את התמר בשוקולד.
מסדרים על תבנית ומעבירים להקפאה. לאחר שעה של הקפאה מוציאים ומזלפים מהשוקולד בעזרת מזלג או סכין פסים דקיקים של שוקולד ליצירת דוגמה. מחזירים להקפאה.