סמוד'י תאנה חורפי עם טאץ' סודי

"אז מה עוד מעניין?"

פיה: "התאנה הורסת!"

"כן? נשמע מעניין.. עם מה זה הולך?"

פיה: "אז זהו שיש שילוב שלדעתי ממש מוצלח..אתה משלב את התאנה…עם.."

"יודעת מה? בואי נישאר עם המנגו והאננס בינתיים..ננסה בפעם הבאה".

 

המתכון הזה יוכיח מספר דברים:

  1. שייקים זה לא רק בקיץ!
  2. חרדת תאנים זה הכי 2012.
  3. אני לא טובה בשמירת מתכונים סודיים.

 

מרכיבים (לכוס אחת):

4-5 יחידות תאנה קפואה

2 תמרים קפואים

6 יחידות בננה קפואה

150 מ"ל יוגורט עיזים (רצוי לא קר)

כוס חלב שקדים (רצוי לא קר)

חצי כוס מים פושרים.

כף זרעי צ'יה (אופציונאלי)

ו….רבע כפית קינמון טחון

 

הוראות הכנה:

שמים את כל המרכיבים בבלנדר. לגבי חלב השקדים מומלץ לשפוך חצי מהכמות בהתחלה, ולהוסיף לאחר הערבוב בכדי להגיע לרמת הסמיכות הנדרשת.

ניתן להשתמש רק בחלב שקדים (ללא יוגורט) או בחלב אורז, קוקוס, סויה או מים.