כמה מילים על הגרנולה של שורשי ציון.
זו הגרנולה היחידה שאנחנו משווקים ולא בכדי. היא יקרה אני יודעת, אבל גם לזה יש סיבה.
נתקלתי בה לגמרי במקרה בחנות טבע, כשחיפשתי נשנושים וניסיתי לשכנע את עצמי שהם בריאים…
המוכרת עשתה לי פססס…ואמרה לי שאני חייבת לנסות את הגרנולה הזו, היא הסתתרה מאחור במדף ומאותו רגע, הייתי שבויה.
זו היחידה שאני מצאתי שההמתקה טבעית לחלוטין או בכלל לא, כל האגוזים מונבטים בשיטה מיוחדת שלא פוגעת בערכים התזונתיים והיא ללא גלוטן - על בסיס כוסמת.
בקיצור נשמע פישי, אבל אני מבטיחה. זה טעיםםםםם.
בקיצור, זו הגרנולה, כולן טעימות אבל אני אישית אוהבת הכי את הסופר ברי (האדומה). את המתכון להלן עשיתי עם הגרנולה על בסיס קקאו לוז אבל הוא עובד מצויין גם עם הסוגים האחרים.
אלתרתי אותו 5 דקות לפני שהייתי צריכה לצאת למפגש נטוורקינג לבעלות עסקים בלבד, ומכיוון שאני כל כך אחראית שמתי לב בדרך לדלת שכתוב להביא נשנוש הום-מייד.
אז באמת שזה לוקח כמה דקות הכנה ועוד רבע שעה אפייה, ואי אפשר להפסיק. ראו הוזהרתם. לפחות זה בריא.
מתכון לעוגיות גרנולה:
מחממים תנור ל-170 מעלות
בקערה מערבבים:
1 חבילה גרנולה RAW קקאו לוז (או כל סוג אחר) - קישור לעמוד המוצר באתר שלנו בהמשך.
1 ביצה
חצי כפית תמצית וניל
1 כוס קוקוס
100 גרם שוקולד מריר איכותי (עדיף ללא סוכר) קצוץ
50 גרם שמן קוקוס/חמאה (במתכון המצולם שמתי 2 כפות חמאת בוטנים, זה נהדר אבל השילוב הכי טוב היה של כף חמאת בוטנים בשילוב שמן קוקוס או חמאה)
3 כפות סוכר קוקוס/חצי כוס מייפל אורגני
2 כפות רסק תפוחים (למי שאוהב מרקם יותר של עוגה, עובד גם בלי ואז המרקם יותר קריספי)
מערבבים את כל הרכיבים היטב, ובעזרת 2 כפות או עם הידיים יוצרים עיגולים קטנים ומעט פחוסים על גבי תבנית אפייה.
אופים 10-15 דקות עד להשחמה. מצננים היטב.
מתמכרים.
תיהנו :)