גילוי נאות, את "התמרים של שרית" אני מכירה היטב כבר כמה שנים, היא לקוחה נאמנה. אבל כשפתחתי את העסק ישבתי בבית של חברה שאמרה לי שהיא קיבלה קופסה של "התמרים הכי טעימים שהיא טעמה ever".
עד אז הייתי בטוחה שתמר מג'הול זה כמו בסופר, מתוק מאוד, קצת מעוך, והולך מעולה עם הקפה בבוקר.
טוב, זה משהו אחר. התמרים האלו נשמרים בהקפאה, הם ענקיים ועסיסיים בטירוף ומלאים בסילאן טבעי לגמרי.
מושלמים.
כעיקרון לשווק אותם זה נגד האינטרס המיידי שלי כי אנחנו משווקים גם תמר חיאני ללא גלעין, שהוא יותר נוח למשתמש, ויותר זול משמעותית. אבל זה עולם אחר. החיאני אומנם בעל קליפה דקה ונטחן מצויין בשייק אבל הוא יבש יותר בטעם והרבה פחות מתוק.
הבטחתי כנות לא? אהה..ואת המתכון המצולם הכנתי עם תמר חיאני קפוא אבל אז הכנסנו את "התמרים של שרית" למשפחה והתוצאה הייתה צרחות. אז לנסות את זה בבית בבקשה.
כל המוצרים בחנות אונליין שלנו (למעט השוקולד).
מצרכים:
10 תמרי מג'הול קפואים - לפתוח ולהוציא את הגלעין מכולם.
2 כפות חמאת בוטנים טבעית סמיכה.
שבבי קוקוס.
כף קקאו ניבס.
חופן פקאן מתוק מלוח (הערת אגב - מדובר בחלום. פקאן מונבט מצופה במייל אורגני ומלח ים. לכל חובבי הפקאן הסיני- מדובר באח החתיך והבריא).
כוס שבבי שוקולד צ'יפס ללא סוכר - בחרו אחוזי קקאו גבוהים.
חצי כוס חלב קוקוס.
הוראות הכנה:
קוצצים את שבבי הקוקוס ואת הפקאן מתוק-מלוח, ומעבירים לקערה. מוסיפים קקאו ניבס, וחמאת בוטנים ומערבבים.
ממלאים כל תמר בכפית גדושה של התערובת.
בקערה נפרדת שמים את שבבי השוקולד וחלב קוקוס, ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות.
טובלים כל תמר בתערובת שוקולד עד לכיסוי מלא ומניחים על נייר אפייה. מעבירים להקפאה לרבע שעה.
מוציאים מהמקפיא, מזלפים עם מזלג את השוקולד ליצירת מעין דוגמת חוטים ומחזירים להקפאה לרבע שעה.
מעבירים לקופסה ושומרים בהקפאה.
תהנו 🌼