הפוסט הזה כל כולו הרמה עצמית, הכוונה אני מרימה לעצמי על הגאונות שלי.
הקיץ מאותת שהוא כבר פה ותוך כדי הטשטוש עם הבנות בבית המצאתי משהו..נראה לי.
אם מישהו כבר חשב על זה בעבר אני לא רוצה לשמוע. אני מרימה לעצמי כרגע תודה.
טוב אז כשחם בחוץ מה נרצה? משקה קר ומרענן…
א-ב-ל…יש כאלה, בלי שמות, ששוכחים למלא את מגש הקרח במקפיא למרות שמישהי, בלי שמות, אומרת כל פעם "אם השתמשת תמלא באותו רגע…מה כל כך קשה?"
אז אחרי ששוב פתחתי מגירה ריקה וחטפתי שבץ רגעי של עצבים…הבנתי..היי, יש לי פירות יער קפואים, אני לא כאחת האדם, מי צריך קרח????
אני מתה על סודה, אבל יש משהו קצת גריאטרי בזה בואו נודה על האמת…אבל מה המקבילה המגניבה וההיפסטרית של הסודה? גזוז…או גזוז של פעם כמו שאומרים במדינת תל אביב.
טו מייק א לונג סטורי שורט, קבלו 2 מתכונים מטורפים לגזוז שמרגיש כמו קוקטייל וכשתסיימו לשתות אותו יחכה לכם הקינוח בתחתית…והרווחתם את המנה היומית של נוגדי החמצון שלכם, בלי להפעיל את הבלנדר.
הערת אגב…הריוניות. זו הדרך המושלמת ללכת בלי ולהרגיש עם. זה שאסור אלכוהול לא אומר שאתן לא יכולות לקבל את הקוקטייל. אימוג'י קורץ.
גזוז אוכמניות של פעם:
כוס זכוכית
רבע כוס אוכמניות קפואות
כפית מייפל אורגני (לא חובה)
סודה
עלה של נענע
אין פה באמת הוראות הכנה,
שמים את האוכמניות בתחתית הכוס, מוסיפים מעט מייפל וממלאים בסודה עד קצה הכוס, מקשטים בנענע. אין צורך בקרח. האוכמניות מקררות את המשקה. תוך שנייה וחצי המשקה נצבע בסגול מטריף של האוכמניות, ובסוף המשקה האוכמניות במרקם מושלם לאכילה. גאוני.
סרטון בהמשך.
גזוז ארוניה ופירות יער:
מה זה ארוניה? הווו…ארוניה ברי זה בעצם פרי יער די נדיר, בארץ מגיע בעיקר בצורה של מיצוי, ממשפחת האוכמניות. הוא נחשב לסוג של פלא ויש שהגדירו אותו כפרי הבריא ביותר בעולם. דרמטי. בום. יש רשימה די ארוכה של כל היתרונות של הפרי הזה אבל מספיר שאומר שהוא ברשימת הדברים שכדאי להכניס לתפריט היומי שלכם.
אצלנו הוא מגיע בקפסולות של הפרי בצורה של מחית.
אז העיקרון הוא אותו עקרון… קפסולה של ארוניה, חופן מיקס פירות יער קפואים, מייפל וסודה, עלה בזיליקום/נענע.
גזוז ליים:
קוביית ליים ומייפל אורגני. פה הקובייה של הליים נראית ממש כמו קוביית קרח. למשקיעים אפשר לטחון עם נענע ומייפל לפני שמוסיפים את הסודה.