BAKED OATS- נשמע יותר טוב באנגלית ואני מתה על טרנדים

טוב אפשר רשמית להגדיר את החורף הזה כחורף הכי קר EVER.

בכל 25 שנותיי לא חוויתי קור כזה (סתם, 36 אבל האמנתם?).

בקיצור, מוכנה שייגמר, מוכנה לאביב!

הבקרים הכי מאתגרים, אני רוצה להצדיק את התואר ולהכין קערת סמוד'י אבל כל מה שבא לי זה קוראסון חמאה ושלוק מהשוקו של הילדות.

חודשים שהאינסטגרם מטרגט אותי ומקפיץ לי סרטונים של בחורות צעירות מדי, בלבוש ספורטיבי מדי, עם חיוך מעושה מדי, מעל קערת

BAKED OATS, כאילו, שיבולת שועל אפויה במיקרוגל…אבל איזה טוב זה נשמע באנגלית?

מודה שניסיתי להכין את הפלא מספר פעמים וכשלתי כשלון חרוץ, כמובן שלא האשמתי את היכולות הקולינריות שלי אלא את העולם המטעה והלא הוגן שהוא האינסטגרם.

אבל אתמול הצלחתי. נראה לי שפיצחתי את זה והתוצאה הייתה וואו!!

זה חם, זה מנחם, זה טעיםםםם.

לבן זוגי יש כנראה איזו טראומת ילדות לא מוסברת אז כשהוא שומע קוואקר הוא מיד אומר שהוא לא אוכל דייסה. אז זה לא! אין קשר לדייסה, יש לזה יותר מרקם של מאפין…

5 דקות עבודה בהתחייבות. תנסו מה'כפת לכם?

מצרכים:

4 כפות קוואקר ללא גלוטן (חשוב! כן יש דבר כזה, תיכנסו לקטגוריית המזווה בחנות שלנו)

2 כפות מייפל אורגני

1 כפית גדושה חמאת בוטנים טבעית

1 כפית זרעי צ'יה לבנה/שחורה (למשקיעים- מומלץ להשרות אותה כמה שעות עד לילה לפני)

רבע כוס חלב קוקוס/סויה + רבע כוס מים

חופן זרעי דלעת

חופן גוג'י ברי

תות טרי

כפית שבבי קוקוס

רבע כוס מיקס פירות יער קפואים

חצי כפית סילאן טבעי (לא חובה)

 

:

בקערה מתאימה למקרוגל מערבבים את הקוואקר, המייפל, חמאת בוטנים, חלב קוקוס ומים וזרעי צ'יה.

מכניסים למיקרוגל ל- 5 דקות, מומלץ לעשות הפסקה ולערבב פעם אחת באמצע שלא יגלוש.

מוציאים מהמיקרוגל וכשזה חם מפזרים, זרעי דלעת, שבבי קוקוס, גוג'י ברי, פרוסות תות ומיקס פירות יער (מומלץ לשטוף במים את המיקס לפני שירד הקרח). למי שלא אוהב חמיצות (בעיניי זה מושלם) אפשר לזלף מעט סילאן טבעי מעל המיקס פירות יער.

תיהנו:)