עוד שנייה המנגו הטרי עובר לשנת חורף, אבל אני מצרפת פה מתכון לאחת הקערות הכי שוות שיצא לי להכין על בסיס מנגו ואננס קפוא.
אני רושמת בכוונה להכין ופחות לטעום כי חטפו לי אותה בטרם.
איזה פרי מושלם זה מנגו, נכון? ברמה שכשאנשים אומרים לי שהם לא אוהבים מנגו אני חושדת, כמעט מוזר כמו כאלה שלא אוהבים קרמבו..מה יש לכם ברצינות?
זה פרי שנורא מבאס לקלף ולחתוך אז השימוש בקפוא הוא מושלם, ואגב שטיפה ו-10 דקות הפשרה בחוץ ואפשר ליהנות ממנו כל השנה.
אנחנו עובדים עם מנגו ישראלי, חוץ מהיתרון הברור של העדפה לכחול לבן, המנגו הישראלי הוא מושלם.
יש המון זנים כשהכי מבוקש הוא מנגו מאיה. למה? מתוק ממש ממש, בלי סיבים.
אבל העונה שלו מאוד קצרה, לא מספיקים למצמץ ואין עוד, אבל למזלכם אני קרציה, אז תמיד יש לנו את הזן הכי טוב שקיים נכון לאותו רגע.
ככה עושים את זה…
בסיס:
♥ קצת פחות מרבע כוס חלב קוקוס/סויה
טופינג:
♥ גרנולה RAW תפוח וג'ינג'ר- תקראו על המוצר המדהים הזה בקישור הבא.