קערה שהתחילה בתות – 18+

טוב רגע של כנות…

חורף עכשיו, קמה בבוקר, קר..

הבנות שותות שוקו חם, והאמת שכל מה שבא לי זה טוסט מוצרלה ופסטו..והפוך. זו האמת.

הבעיה היא שאחרי שאת לומדת להכיר את הגוף שלך, הוא מגיב כמו חיישן למזון.

לקום ב7 בבוקר, לאכול ואז לרצות לישון שוב פעם לא נשמע לי תקין, אז חזרתי לתלם ותיעדתי.

פתחתי את המקפיא והדבר הראשון שראיתי הוא התותים..

אגב תותים, לא זוכרת אם סיפרתי אבל אצלנו במשפחה מגדלים תותים, שנים…מהשרידים האחרונים של החקלאות הישראלית.

השנה זו שנת שמיטה מה שהופך אותם לדי מבוקשים.

בקיצור, הם ישבו להם חתיכים ואדומים בשקית…ובלי לחשוב יותר מדי עשיתי מין שילוב הזוי..ומושלם, עם מרכיב סודי שבא טוב בחורף, גם בבוקר.

להלן המרכיבים…לפני שאתם מעקמים פרצוף, תנסו. מבטיחה שלא תתאכזבו.

בהערת אגב, כל מי שזוכה לאושר הצרוף שנקרא גידול ילדים יסכים איתי שמעט אלכוהול ב8 בבוקר הוא הכרחי.

קערה שהתחילה בתות:

כוס תותים קפואים

כוס אננס קפוא

כף אבקת קקאו אורגני

1 תמר מג'הול קפוא

כף סילאן טהור

רבע כוס חלב קוקוס

ו…"צ'ייסר של וויסקי איכותי"

טופינג:

בננה טריה

אבקת קקאו

צ'יה לבנה

גרנולה כוסמת ללא המתקה

חופן פיסטוק טבעי כתוש

גוג'י ברי

 

כל המוצרים פה: https://shop.berryfairy.co.il/